Tradizione, passione & sapienza

Tradizione, passione & sapienza

DISCOVER OUR HISTORY

La nostra storia

Quando la tradizione incontra il calore dell’accoglienza, sedersi a tavola può essere ancora espressione di convivialità e di piacere.
Taverna Calabiana, ristorante di Milano, è questo.
La tradizione consolidata della migliore cucina ligure, piemontese e lombarda (sostenuta dall’attenta selezione delle materie prime) trova un felice connubio nell’ambientazione del ristorante, a un tempo semplice e caldo, e nelle cure premurose rivolte al Cliente.

When tradition meets the warmth of hospitality, sitting at the table can still be an expression of conviviality and pleasure.
Taverna Calabiana, a restaurant in Milan, embodies this.
The established tradition of the finest Ligurian, Piedmontese, and Lombard cuisine (supported by the careful selection of ingredients) finds a happy union in the restaurant’s setting, which is both simple and welcoming, and in the attentive care given to the customer.

PHILOSOPHY

La filosofia

When tradition meets the warmth of hospitality, sitting at the table can still be an expression of conviviality and pleasure.
Taverna Calabiana, a restaurant in Milan, embodies this.
The established tradition of the finest Ligurian, Piedmontese, and Lombard cuisine (supported by the careful selection of ingredients) finds a happy union in the restaurant’s setting, which is both simple and welcoming, and in the attentive care given to the customer.